Header image header image 2  
 
A jóga egy olyan utazás, amely során önmagad fedezheted fel...

 
 

Jóga a tengeri szélben 2.

2012. augusztus 3-13. Vinisce, Dalmácia

 

Jövőre, Veled, Ugyanitt!

Így búcsúztunk tavaly augusztusban egymástól és Vinisce-től és hogy mennyire komolyan gondoltuk, arra bízonyíték a sok érdeklődés: akkor az idén mikor lesz? Nos megvan a terminus és a tábor kerete, ill. a költségvetés is. Előre is elnézést kérünk az EUR-os árak miatt, de sajnos túl bizonytalan a gazdasági környezet, árfolyamkockázatot pedig nem szerettünk volna beépíteni az árba.

Az elöző tábor tapasztalatait igyekeztünk maximálisan adoptálni az idei tervekbe, így reményeink szerint csudajó lesz minden! Természetesen ez elősorban rajtunk múlik. Adott egy minden kényelemmel felszerelt 20 fős (5 db két hálószobás+nappalis nagyerkélyes) apartman ház, pár percre a tengertől. A ház udvarában egy 75 m2-es JógaPlacc, egy segítőkész házigazda, egy remek jógaoktató és nem utolsósorban mi húszan, akik remekül akarjuk magunkat érezni.

Összeállítottunk egy olyan programot, amitől elakad a lélegzetünk, de semmi sincs kőbe vésve, ott és akkor bárhogy, akár teljesen másképp is dönthetünk.

Részvételi díj: 205 EUR/fő, ami tartalmazza:

  • szállást 10 éjszakára (IFA-val együtt)
  • parkolást az udvarban
  • 2 db hajókirándulást
  • 2 db közös vacsorát
  • kb. 35 jógaórát

Egyénileg fizetendő:

  • az utazás (igyekszünk telekocsis rendszerben) kb. 2*700 km
  • a környékbeli autózás, parkolás, múzeumi és egyéb belépők stb.
  • az étkezés (a két közös vacsorán kívül), természetesen főzni lehet: minden apartmanhoz tartozik egy minden igényt kielégítő konyha
  • a fagyizás :)

Azok a strandok, öblök és a csodák legtöbbje, amiket felkeresünk ingyenesek!

Jelentkezési határidő: 2012. március 21. (eddig az időpontig tartják fenn a helyet számunkra!) az jogapont@gmail.com email címre

Előleg: 45 EUR/fő, melyet 2012. március 31-ig nekünk is át kell utalnunk. Az előleget csak abban az esetben tudjuk visszaadni, amennyiben valakit magad helyett be tudsz szervezni (ebben természetesen segítünk, ha tudunk). Kérünk benneteket így tervezzetek!

Akkor most lássuk a tervezett programot>>

 
 

 


Jógázni bárhol lehet, de azért nem árt egy jó kis placc