Header image header image 2  
 
A jóga egy olyan utazás, amely során önmagad fedezheted fel...

 
 
2010. július 16-18. Gajavölgy
 

 

Csodálatos környezetben töltöttünk "térerőmentes" három napot. Nelli vegakölteményei, a falu közepén épült éjjel-nappal nyitvatartó, ingyenes melegvízű strand, a csókakői vár, a csodálatos Gajavölgy, mind-mind feledtették a kissé retro szálláshelyet. A napi 5-6 óra jóga, a sok-sok beszélgetés már a második napra összekovácsolta a csapatot.

Ezt mondtátok:

Mónika:
"Nekem nagy lökést jelentett az Erzsivel és Veletek töltött nyári elvonulás. Felébresztette bennem a régi jóga emlékeket – nem csak emlékképekre gondolok itt, hanem a testi érzetekre is, amit a 10 évvel ezelőtti jógázás keltett. Újra elkezdtem jógázni otthon és egy jóga stúdióban. Nagyon jól érzem magam! Azon a hétvégén Erzsi személyisége - nyugodtsága, kisugárzása – kellett ahhoz, hogy ezt a 10 év kihagyást ne érezzem a gyakorláskor. Különösen tetszett, hogy kezdők és haladók együtt jógáztak, és minden nehézségre akadt megoldás."

Ica:
"Mindenre gondoltatok, alapos szervezési munka van mindhárom esemény mögött. Bodajki tábor valóságos elvonulás volt, sikerült kilépni a mindennapi világomból. Köszönöm és nagyon várom a folytatást"

Nóri:
a blogjában írt egy kedves bejegyzést

Gabi:
"Csak szuperlativuszokban tudok nyilatkozni, mint ahogyan Erzsi valamennyi jógaórájáról. Nagyon értékelem, hogy a foglalkozások mindig átgondoltak, jól felépítettek, mindig tanulunk valami újat. Ezen felül maximálisan értékelem Erzsinek azt a szándékát is, hogy megismerjük a jóga filozófiáját is.,amit számomra Erzsi egyénisége szó nélkül is közvetít. Nagyon örülök, hogy részt vehettem ezen az elvonuláson, remélem lesz folytatás."

Ildikó:
Vasárnap (július 18) óta fogalmazódik bennem a Neked írandó levelem és Nórival egész héten minden nap erről a csodálatos táborról, kikapcsolódásról és elvonulásról beszéltünk. Már 49 éves vagyok, de azt mondhatom, hogy soha nem éreztem magamat 4 napig ilyen jól. Azért 4 nap, mert én már 1 nappal előtte felutaztam Székesfehérvárra..... Másnap pedig Varjúvár!!! Hihetetlen: nem volt gondom a Családra, csak magammal foglalkoztam.... Sajnos, én még nem alakítottam ki a programomat a rendszeres mozgásra, de rajta vagyok, és helyet is kellene találnom... Mégegyszer nagyon köszönöm Neked az egy életre szóló élményt és a mielőbbi viszontlátásra! És köszönöm a rengeteg szervezést és utánajárást, amit a szervezésbe belefektetsz!

Nézd meg a többi elvonulást is>

 

 

 

 

 

 
 

 
Épp áradt a Gaja patak....

gajapatak