Header image header image 2  
 
A jóga egy olyan utazás, amely során önmagad fedezheted fel...

 
 
A csakrák: hídak a test és az elme közt
Jóga Elvonulás 2011. július 15-17. Varjúvár
 

Bárhol a természetben, ahol a két áramlat összetalálkozik, ahol a kisebb patakocska belefolyik egy nagyobb folyóba, ahol egy folyó beleérkezik egy folyamba, egy örvényt találunk. Ehhez hasonlóan, ahol az energiák áramlásai találkoznak a testben, ott is örvények vannak. Az ida, a pingala és a suhsumna minden kereszteződésénél lesz örvény, egy nagy sebességgel és fantasztikus erővel körbe forgó, cirkuláló mozgása a finom energiának. Ezt az energia kerekeket nevezik csakrának.

Olyan Jóga Elvonulásra, gyakorlásra hívlak, ahol ászanáink és beszélgetéseink célja csakráink működésének harmonizálása, tudatosságunk növelése. Legtöbbünkben a csakrák csak töredékét használják a teljesítményüknek. Amint a nádik megtisztultak az blokkoktól és több energia kezd áramlani, a csakrák is sokkal aktívabbá válnak. Ezek a finom lótuszok kinyílnak és megtapasztaljuk a szétsugárzó fizikai egészséget és a kimeríthetetlen energiát. Ahogy a csakrák nyílnak, úgy bontakoznak ki a velük kapcsolatban lévő tulajdonságok személyiségünkben. Attitűdök, távlatok, képességek, amelyek korábban csak szunnyadtak, most kezdenek megmutatkozni valamennyi cselekvésben és interakcióban.

A teljesen kifejlődött, transzcendentális személyiséget a sahasrara csakra szimbolizálja, a fejtető felett. Ennek a több tízezer szirmú lótusznak a kivirágzása reprezentálja a megvilágosodott lelket, kreativitásunk megszámlálhatatlan útját, életünk spirituális fényét. A jóga végső célja: teljesítményünk megnövelése a csakrák fokozatos felébresztésén keresztül, egészséget, boldogságot és önfelismerést hozva valamennyiünknek.

Helyszín: Bodajk, Varjúvár

Szállás: két-háromágyas fürdőszobás szobák

Étkezés: Teljes ellátás, könnyű, vegetarianus étrend (a pénteki ebédtől-a vasárnapi ebédig)

Tervezett költségvetés: 17.900 Ft/fő, amely tartalmazza a szállás, az étkezés és a
16 jógaóra díját. Utazás egyénileg "telekocsi" rendszerben.

Jelentkezési határidő: június 30-ig!

Sok-sok kép és beszámoló az elöző táborokról.

 

 

 

 

 

 
 

 

csakraKönnyen ide találsz!


Varjúvár nagyobb térképen való megjelenítése