Header image header image 2  
 
A jóga egy olyan utazás, amely során önmagad fedezheted fel...

 
 
ÖrömJóga az Adrián
Dalmácia,Vinisce
2011. aug.7-15.
 

"Minden utazás egyszeri és megismételhetetlen. Még ha ugyanoda megy is az ember, és ugyanazokkal találkozik, akkor sem lesz ugyanaz az élmény...
Emberekkel találkozni, megtanulni nemcsak elfogadni egy másik kultúrát,
hanem élvezni is; úgy venni részt benne, mintha helybéli lennék,
és úgy reagálni mindenféle benyomásra."
Nicholas Sparks

A nulladik napon indultunk, mert már az utazás napjára is volt egy csomó programunk. Plitvice és Rakoste volt az úticél egy kedves transit szállással.

 

Végül is 28-an érkeztünk meg ebbe a kis dalmát falucskába. Az elhelyezés ár/érték aránya messze felülmúlta a várakozásainkat. A "jógaterem" némi kivánnivalót hagyott, ezért inkább a partot választottuk! A reggeli és esti jógaórák közé ékelődött be az a rengeteg program és látnivaló, ami elosztva pont egy hónapra nyújtott volna elegendő elfoglaltságot (Split, Salone, Trogir, Marina, Primosten, Rogoznica, Sibenik, Krka, a környező csodálatos öblök bejárása, hajókirándulás, túrák, halvacsora, fügeszüret stb). Így mindannyian szelektáltunk és az adott pillanatnak megfelelően választottunk.

 

A tábor sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy már szerveződik a 2012-es is. Nézegessétek a képeinket, olvasgassátok a facebookos bejegyzéseket és a jövő évit ki ne hagyjátok!

 

 

 
 

 


Kirándulás a Kék Lagunába


Pillanatképek